Select Page

Φάβα η παραδοσιακή

Φάβα η παραδοσιακή

Υλικα: 1/2 κιλό φάβα κίτρινη ΖΑΚΟΜΑ
1 κρεμμύδι ξερό
1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι

Μουλιάζουμε τη φάβα μέσα σε νερό για 30 λεπτά
Τη στραγγίζουμε και τη βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό να την καλύπτει
Ξαφρίζουμε μόλις πάρει μια βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά
Προσθέτουμε το κρεμμύδι ολόκληρο και σιγοβράζουμε για μισή ώρα
Με μια ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε αρκετά
Τέλος,προσθέτουμε ελαιόλαδο και αλάτι και γαρνίρουμε με κρεμμύδι και κάπαρη.

Τρεχον Φυλλαδιο Προσφορων

Mako μάρκετ bonus card

Mako μάρκετ